“Ljubav nije dovoljna”

Nova knjiga Jedne od najistaknutijih srpskih književnica našeg doba Sanje Domazet „Ljubav nije dovoljna“ može se pronaći na aktuelnom Beogradskom sajmu knjiga. Ova zbirka priča još jedno je uzbudljivo, izuzetno delo Sanje Domazet i svojevrsni spoj filigranske finoće i raskošne lepote i snage pripovedanja i imaginacije, što je zaštitni znak ove književnice. Njena renesansna širina i erudicija izražene na način razumljiv različitim profilima čitalaca još jedna su fascinantna osobenost Sanjinog stvaralaštva.

Dok je knjiga „Ljubav nije dovoljna“ dostupna već na Sajmu knjiga, prva promocija biće održana nešto kasnije, tačnije 1o. novembra od 19. časova u Lava Baru u Beogradu. Promocije Sanjinih knjiga uvek su vatromet lepote, mudrosti, inteligentnog humora i istinske radosti, i ovaj događaj zaista ne treba propustiti.

Inače, knjiga je objavljena u izdanju Službenog glasnika, a nakon beogradske, biće održane promocije i u drugim gradovima Srbije i šire.

O autorki

Sanja Domazet diplomirala je na Pravnom fakultetu u Beogradu, dok je magistarske i doktorske studije završila na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, gde već dugo i predaje na katedri za novinarstvo. Čitaoci i ljubitelji pozorišta najpre su je upoznali kao autorku drama „Punjene tikvice“, „Krila od olova“, „Frida“ i drugih ostvarenja po kojima su rađene kultne predstave u teatrima širom Beograda i Srbije. Među njenim brojnim delima izdvajaju se romani „Ko plače“ i „Fric“, knjige eseja i putopisa „Anatomija zanosa“, „Gradovi“ i „Božanstveni bezbožnici“ (tri toma) i druga izuzetna ostvarenja. Ima iza sebe priznanja „Meša Selimović“, „Žensko pero“ i druge prestižne književne nagrade, a njena dela prevođena su i izvođena na nekoliko evropskih jezika. Pored toga, bavi se i kulturnim novinarstvom i piše za nekoliko uglednih listova.

Australiana Serbahttps://www.australianaserba.com/wp-content/uploads/2018/10/Sanja-Domazet-0000413140201-e1540158307836.jpghttps://www.australianaserba.com/wp-content/uploads/2018/10/Sanja-Domazet-0000413140201-e1540158307836-150x150.jpgAustraliana SerbaAS VestiBeograd,Beogradski sajam knjiga,Božanstveni bezbožnici,Fakultet političkih nauka u Beogradu,Gradovi,knjiga,književnica,književno veče,književnost,Ko plače,Lava Bar,Ljubav nije dovolkjna,nova knjiga,novinarstvo,Pravni fakultet u Beogradu,priče,pripovetke,promocija,promocija knjige,Punjene tikvice,roman,Sajam knjiga,Sanja Domazet,Službeni glasnik,spisateljica,zbirka priča'Ljubav nije dovoljna' Nova knjiga Jedne od najistaknutijih srpskih književnica našeg doba Sanje Domazet „Ljubav nije dovoljna“ može se pronaći na aktuelnom Beogradskom sajmu knjiga. Ova zbirka priča još jedno je uzbudljivo, izuzetno delo Sanje Domazet i svojevrsni spoj filigranske finoće i raskošne lepote i snage pripovedanja i imaginacije, što...Internet Magazin