Slavni evropski i holivudski glumac Rade Šerbedžija i jedan od najboljih gitarista sveta Miroslav Tadić prvi put nastupaju u Australiji i na Novom Zelandu! Njihov koncert pod nazivom „Imam pesmu za tebe“ (I Have a Song for You) biće održan na srpskom i hrvatskom jeziku sa engleskim titlovima u nekoliko gradova u periodu od 26. januara do 4. februara.

Posle evropske i severno-američke turneje, ovi renomirani umetnici stižu i na australijski kontinent! Ova turneja ujedno je i njihov prvi nastup uživo u Australiji i na Novom Zelandu. Biće to nezaboravne večeri za sanjare, romantike i ljubitelje poezije, kažu organizatori ove turneje iz organizacije U-Next Australija iz Sidneja.

Rade Šerbedžija je, inače, istaknuti glumac, reditelj i muzičar. Spada u najpopularnije evropske glumce svih vremena, a poznat je i po mnogim ulogama u holivudskim filmovima. Pored toga, dobro je poznat publici i kao muzičar i pesnik, koji nastupa širom sveta. Ove godine izabran je i za jednog od članova panela sudija za dodelu Oskara (The Academy Award Judges Panel).

Miroslav Tadić je jedan od najvećih gitarista sveta danas, a uz to i kompozitor, improvizator i univerzitetski profesor svetskog glasa. Ovaj veliki muzičar bosanskog, srpskog i hrvatskog porekla redovno nastupa širom Evrope, Japana i Sjedinjenih Američkih Država i ima iza sebe preko 30 muzičkih albuma, koje je snimio za brojne poznate izdavače. Predaje gitaru, improvizaciju i balkansku muziku na Kalifornijskom institutu za umetnost u Los Anđelesu (California Institute of the Arts in Los Angeles).

Detaljnije informacije i datume koncerata, kao i linkove za kupovinu karata, možete pronaći u nastavku teksta, kao i na vebsajtu i Facebook stranici naših prijatelja iz organizacije U-Next iz Australia iz Sidneja.

AUCKLAND  ?? – petak, 26. januar 2018.

Preko 75% ulaznica prodato

Mercury Theatre 9 Mercury Lane Auckland NZ

https://goo.gl/hLtnb5

***

MELBOURNE  ?? – subota, 27. januar 2018.

Over 85% of tickets Sold

Melbourne Recital Centre 31 Sturt Street Southbank VIC

https://goo.gl/J5GMQP

***

BRISBANE  ?? – sreda, 31. januar 2018.

The Old Museum 480 Gregory Terrace Bowen Hills QLD

https://goo.gl/ntQv8x

***

SYDNEY  ?? – subota, 3. februar 2018.

Sir John Clancy Auditorium 9 High Street Kensington NSW

https://goo.gl/u3W7Az

***

PERTH  ?? – nedelja, 4. februar 2018.

Octagon Theatre 35 Stirling Hwy Crawley WA

https://goo.gl/JWFC6R

Info: 0438 300 063

Australiana Serbahttps://www.australianaserba.com/wp-content/uploads/2018/01/australian-tour-1-723x1024.jpghttps://www.australianaserba.com/wp-content/uploads/2018/01/australian-tour-1-150x150.jpgAustraliana SerbaU-NEXT & NESTAmerička Filmska Akademija,Auckland,Australija,Brisbane,Brizbejn,dodela Oskara,Holivud,Hrvatska,I Have a Song for You,Imam pesmu za tebe,koncerti,Los Anđeles,Melbourne,Melburn,Miroslav Tadić,Novi Zeland,Okland,Pert,Perth,Rade Šerbedžija,Šerbedžija,Sidnej,Srbija,Sydney,Tadić,turneja,U-NEXT,U-NEXT AUSTRALIASlavni evropski i holivudski glumac Rade Šerbedžija i jedan od najboljih gitarista sveta Miroslav Tadić prvi put nastupaju u Australiji i na Novom Zelandu! Njihov koncert pod nazivom „Imam pesmu za tebe“ (I Have a Song for You) biće održan na srpskom i hrvatskom jeziku sa engleskim titlovima u...Internet Magazin