Sutrašnje izdanje Vesti (nekadašnjih Frankfurtskih vesti) donosi priču o našem Udruženju Australiana Serba i proteklom predavanju velikog srpskog pisca Vladimira Pištala za diplomate i druge strance u Srbiji, koje smo organizovali na inicijativu naše urednice Ivane Nikolić. Zahvaljujući kolegama iz Vesti, imamo ekskluzivnu mogućnost da podelimo sa vama ovaj tekst dan ranije, a možete ga otvoriti ovde.

Frankfurtske vesti u sutrašnjem broju donose i neverovatne priče o humanosti srpske dijaspore u Australiji i ljudi dobre volje iz celog sveta, o velikoj dobrotvornoj akciji za pomoć dečaku iz Melburna koju je pokrenula njihova redakcija i druge zanimljive tekstove i informacije sa svih meridijana.

Vesti možete pratiti i preko njihovog portala i Facebook stranice.

Australiana Serbahttps://www.australianaserba.com/wp-content/uploads/2019/06/Naslovna-1-989x1024.jpghttps://www.australianaserba.com/wp-content/uploads/2019/06/Naslovna-1-150x150.jpgAustraliana SerbaAS VestiAustraliana Serba,Australija,dijaspora,humanitarna akcija,humanost,Ivana Nikolić,SrbijaSutrašnje izdanje Vesti (nekadašnjih Frankfurtskih vesti) donosi priču o našem Udruženju Australiana Serba i proteklom predavanju velikog srpskog pisca Vladimira Pištala za diplomate i druge strance u Srbiji, koje smo organizovali na inicijativu naše urednice Ivane Nikolić. Zahvaljujući kolegama iz Vesti, imamo ekskluzivnu mogućnost da podelimo sa vama ovaj...Internet Magazin