Registrovani australijski migracioni agent Danijela Stojanović (MARA registarski broj 0958278) iz agencije za vize Stojanovic & Associates iz Melburna održaće besplatne seminare o vizama za Australiju u Beogradu i Banja Luci u okviru ovogodišnjeg gostovanja u zemljama Balkana. Prvi seminar biće održan u ponedeljak 22. jula od 18 časova u Hotelu Tulip Inn u Beogradu, a drugi u četvrtak 25. jula od 18 časova u Hotelu Bosna u Banja Luci. Zbog velikog interesovanja, potrebno je da se svi zainteresovani registruju i potvrde svoj dolazak na izabrani seminar preko vebsajta Stojanovic & Associates, a to vrlo jednostavno možete učiniti ovde. Učesnici će imati priliku da saznaju sve što ih zanima o australijskim vizama i mogućnostima zaposlenja, studiranja, turističke posete i preseljenja u Australiju, a biće posebno govora o radnim vizama zbog svih onih koji žele da rade u Australiji. Kao ugledni stručnjak za imigraciono pravo, Danijela Stojanović biće tu i da odgovori na sva pitanja učesnika. Ovi seminari su izuzetna prilika za sve koji žele da se informišu i razreše svoje nedoumice vezane za izuzetno kompleksan proces apliciranja za australijske vize.

Danijela Stojanović i saradnici

Inače, Danijela Stojanović i njeni saradnici iz agencije Stojanovic & Associates kao registrovani migracioni agenti i advokati imaju veliko iskustvo u radu sa klijentima iz celog sveta. Pored toga što je registrovani agent i možete proveriti njene reference na sajtu astralijskog državnog registra migracionih agenata MARA ovde, Danijela je i član Migracijskog instituta Australije. Ima i izuzetno obrazovanje i tri univerzitetske diplome koje je stekla nakon završenih studija prava, filozofije i migracionog prava. Njena agencija Stojanovic & Associates član je prestižne Međunarodne poslovne mreže (BNI – Business Network International), Grčke privredne komore i Italijanske privredne komore. Bave se posvećeno i humanitarnim radom, o čemu možete više saznati ovde. Poznati su i po tome što su uvek tu za svoje klijente i sve one koji imaju nedoumice u vezi australijskih viza, a petkom možete pratiti uživo Danijelina izlaganja o vizama i konsultovati se sa njom i preko Fejsbuka (više o tome ovde). Mnogi zadovoljni klijenti podelili su svoje utiske o radu Danijele Stojanović i njenih saradnika kako u pisanoj formi, tako i putem video poruka i neke od njih možete pronaći ovde. Ako imamo u vidu koliko je teško izabrati adekvatnu vizu i proći kroz vrlo kompleksan proces apliciranja za izabranu vizu, vrlo je rizično raditi to na svoju ruku ili uz asistenciju nekvalifikovanih osoba. Pored toga, australijski migracioni zakoni vrlo su složeni i stalno se menjaju, a direktan pristup pouzdanim informacijama imaju samo registrovani migracioni agenti. Zato je važno da se obratite upravo njima, jer tako nema rizika od nepotrebnih komplikacija i troškova, a vaše šanse da dobijete vizu neuporedivo su veće.

https://www.facebook.com/StojanovicAssociates/videos/2165677803541374/
Australiana Serbahttps://www.australianaserba.com/wp-content/uploads/2019/07/Danijela-Stojanovic-Photo.jpghttps://www.australianaserba.com/wp-content/uploads/2019/07/Danijela-Stojanovic-Photo-150x150.jpgAustraliana SerbaAS VestiAustralija,Australijska viza,australijske vize,Beograd,Melburn,posao u AustralijiRegistrovani australijski migracioni agent Danijela Stojanović (MARA registarski broj 0958278) iz agencije za vize Stojanovic & Associates iz Melburna održaće besplatne seminare o vizama za Australiju u Beogradu i Banja Luci u okviru ovogodišnjeg gostovanja u zemljama Balkana. Prvi seminar biće održan u ponedeljak 22. jula od 18 časova...Internet Magazin